Gastenboek

15 gedachten over “Gastenboek

 1. Hi Elly en Joop,leuk dat jullie nu ook ,n website hebben!
  zoals je weet ben ik al jaren groot bewonderaar van het werk
  bezoek vaak de kunstmarkten waar jullie exposeren;het lijkt mij ook,n goed idee om deze data en plaatsen op je site te vermelden! groeten en tot ziens Maarten.

 2. Dag Elly en Joop, het is zeker 10 jaar geleden dat ik werk van jullie kocht en nog steeds blij mee; leuk dat jullie nu ook de digitale snelweg hebben gevonden en voor ons eenvoudig te zien waar wij jullie en je werk kunnen vinden!
  Tot ziens in Arnhem de laatste zaterdag in april   Pim van Galen

 3. Dag Joop en Elly,
  Femke en ik waren zaterdag op de kunstmarkt in Lemmer en wij zijn zeer onder de indruk van jullie werk,succes en tot ziens!

 4. Just bought one your paintings (sun rise ? sun set?)at the outdoor display last weekend because it caught me….especially in the condition I was in.  Can not wait to display it as I already had a room in mind.  Would love to see the other ones you had displayed there.   Ed DeSousa

 5. “Bij het scheiden van de markt”in Bergen op zoom was ik al weg vooral van Elly’s werk. Ik besloot om een werk van je te kopen.
  Nummer 14 van 16 [50×50], je snapt wat ik bedoel,in voornamelijk grijstinten heeft mijn hart gestolen. Als het kan wil ik het werk in lijst hebben.
  Pas na 23 juli kan ik het betalen. Kunnen we iets afspreken?

  Alvast bedankt en tot ziens? Groeten, Hannah
  hannahfrijling@hotmail.com

 6. Op visite bij de buren maken we kennis met de kunstwerken. Speciaal opgezet om ze te bekijken. Mijn vrouw is direct “verliefd” op de “Torso”. Een weekje later hangt deze nu in onze woonkamer. Prachtig !!
  Ben benieuwd welke kunstwerken er verder nog gemaakt zullen worden (thema “wereld” ?). 

  Ronald en Jacqueline uit Zeeland 

 7. Het doek dat we vanmiddag hebben gekocht op de markt in Westerbork hangt… en we zijn er super blij mee! Staat prachtig en is een aanwinst in ons huis. Groetjes Erik en Margriet

 8. Heeft Joop in de jaren zeventig in Zevenaar gewerkt (en woonachtig) als tekenleraar? Ben ik misschien oud-collega? Ik zag Elly en Joop Leliveld in Bergen op de kunstmarkt afgelopen zondag, en twijfelde later, vandaar.
  Mart Soeter

 9. Sinds 1994 (?) ben ik in het bezit van een werk van Joop uit 1992. Tot op heden heeft het me nog nooit verveeld.

  het heeft nu een centrale plaats in mijn woonkamer.

  Ik ben van plan te emigreren naar Brazilië, het gaat beslist mee.

 10. Sinds enkele jaren bezit ook ik een prachtig doek van Joop Lelieveld. Het heeft een ereplaats in mijn woonruimte. Een geweldig kleurrijk “EYE CATCHER”. Hoeveel lovende kritieken van al mijn gasten heb gekregen zijn overweldigend. Ik ben trots om zo’n bezit te mogen hebben. Mijn dank is GROOT aan de heer Joop Lelieveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *